Trerätters

Huvudrätter

Ugnsbakad Västerbottenslax.
150:-

Gräddkokt fläskfilé med färsk röd paprika och smörstekta champinjoner.
145:-

Inkokt laxfilé med dill, citron och romsås.
155:-

Krispig kycklingfilé med vitlök och chili.
175:-

Långtidsmarinerad fläskfilé med kantarellsås.
165:-

Helstekt fläskfilé med sweet chilisås.
150:-

Grillad oxfilé med kantarellsås.
225:-

Tillbehör

Välj huvudrättens tillbehör och sallad här nedan. (Utan extra kostnad)

Förslag på tillbehör

Klyftpotatis

Krämig potatisgratäng

Rotsaker i ugn

Förslag på sallader

Klassisk grekisk sallad

Avokadosallad med fetaost, purjolök, citron och hackade rädisor

Säsongens primörer sammanställs till en härlig sallad toppat med fetaost

Bröd och smör ingår i alla rätter

Förrätter

Krämig asiatisk soppa med heta räkor och kokosgrädde.
45:-

Räkkompott med dill, citron, löjrom och philadelphiaost (Serveras i glas).
55:-

Krämig västerbottenspaj med sikrom, rödlök & crème fraîche.
55:-

Krämig sparrissoppa med créme fraîche och rostat bröd.
50:-

Krispig ostkorg med en röra av gravlax, purjolök, röd kaviar, dill och citron.
55:-

Asiatisk räkkompott med mango och koriander (serveras i glas).
55:-

Efterrätter

Mörk chokladkladdkaka med hallon och vaniljgrädde.
40:-

Krämig pecannötpaj med lättvispad grädde.
45:-

Vit chokladpannacotta med färska bär.
45:-

Blåbärspaj med vaniljsås.
55:-