Trerätters

Huvudrätter

Ugnsbakad kycklingfilé. Serveras i ädelosttäcke.
195:-

Helstekt fläskfilé. Serveras med salami och fetaosttopping.
175:-

Dubbelmarinerad oxfilé. Serveras med valfri potatis och sallad.

195:-

Ugnsbakad Västerbottenslax.
205:-

Långtidsmarinerad oxfilé. Serveras i klassisk gräddsås toppad med smörstekta kantareller.
250:-

Tillbehör

Välj huvudrättens tillbehör och sallad här nedan. (Utan extra kostnad)

Förslag på tillbehör

Potatisbakelse toppat med riven Västerbottenost
Krämig potatisgratäng
Ugnsbakade rotsaker

Förslag på sallader

Klassisk grekisk sallad
Melon och fetaostsallad
Säsongens primörer

Krispig sallad, kvisttomater, solmogen avokado toppat med rostade nötter
(15:- extra)

Bröd och smör ingår i alla rätter

Förrätter

Krämig asiatisk soppa med heta räkor och kokosgrädde.
40:-

Räkkompott med dill, citron, löjrom och philadelphiaost (Serveras i glas).
45:-

Krämig Västerbottenspaj med sikrom, rödlök & crème fraîche.
55:-

Krämig sparrissoppa med créme fraîche och rostat bröd.
50:-
55:-

Krispig ostkorg med en röra av gravlax, purjolök, röd kaviar, dill och citron.
55:-

Asiatisk räkkompott med mango och koriander (serveras i glas).
55:-

Dessert

Vit chokladpannacotta toppat med kanelmarinerade bär
40:-

Mörk chokladkladdkaka med bär och vispgrädde
45:-

Blåbärspaj med vaniljsås.
55:-